Contact

Schoondergang BV
Produktieweg 44
2382 PC ZOETERWOUDE-RIJNDIJK

Tel 071 589 93 53
Fax 071 541 49 73
info@schoondergang.nl

Advies

Deskundig advies en begeleiding

De adviseurs van Schoondergang zijn deskundig en betrokken. Zij leven zich altijd in uw specifieke situatie en uw belangen.

Schoondergang besteedt heel veel aandacht aan het voor- en na-traject bij een keukenaanschaffing.

Advies en begeleiding: maatwerk!
Samen met u inventariseren onze adviseurs de behoeften of problemen rond uw keuken.

Op basis daarvan geven wij u maatwerk-advies en maatwerk-begeleiding.

Onze adviseurs kunnen u adviseren over de soorten keukens, de opties, de toepassingen en gebruiksmogelijkheden en inpassing. Maar ook de gewenste vormen, de verschillende materialen, kleuren en verlichting worden vooraf nauwgezet met u doorgenomen.

Een frontbeplating van uw keuken is bijvoorbeeld in iedere kleur en uitvoering leverbaar. Dit kan variƫren van RVS-panelen tot Volkern beplating, alles uit te voeren in elke gewenste kleur. Bovenbladen kunnen wij fabriceren in verschillende uitvoeringen, zoals RVS of Ceasarstone.

Gebruik van keukens in de praktijk
De adviseurs van Schoondergang zijn up to date van de nieuwste ontwikkelingen rond het gebruik van keukens: voorbereiding, koken, braden, koelen/vriezen en vaatwastechniek. Ook weten zij alles van mogelijkheden en toepassingen om op verschillende manieren te koken, of het nu gaat over koken op inductie, ceramisch, elektrisch, of op gas.

Lessituaties
Tot onze klanten behoren scholen en organisaties waar kookles wordt gegeven. Deze keukens moeten uiteraard geschikt zijn voor een lessituatie. Onze adviseurs kunnen adviseren welke keuken het beste past bij uw lessituatie. Dat geldt ook voor de benodigde uitrusting: van kooklesmeubels tot complete grootkeuken kookeilanden. Meer over onderwijskeukens? Klik hier >>

Energiebesparing
Duurzaam ondernemen wordt een hot idem. Energie is daarin een belangrijk aandachtspunt. De kosten van energie stijgen elk jaar. Onze klanten vragen daarom naar mogelijkheden voor energiebesparing. Ook over zaken als duurzaam ondernemen en energie kunnen onze adviseurs u uitstekend adviseren.

Voor iedere situatie en elke wens bieden wij een oplossing.

Onze adviseurs komen graag – op afspraak – bij u langs. Klik hiervoor op de button Contact.