Contact

Schoondergang BV
Produktieweg 44
2382 PC ZOETERWOUDE-RIJNDIJK

Tel 071 589 93 53
Fax 071 541 49 73
info@schoondergang.nl

Ontwerp

Het ontwerpen van professionele keukens is maatwerk

Schoondergang heeft een eigen afdeling voor het ontwerpen van keukens op maat. Wij noemen dat bij ons in het bedrijf: de projectafdeling.

Het juiste plan en de juiste uitvoering
Op deze afdeling werken onze deskundige ontwerpers, in nauw overleg samen met onze adviseurs aan het juiste plan en de juiste uitvoering voor uw keuken.

Een keuken moet een functionele werkplek zijn met groot gebruiksgemak, specifiek voor uw situatie. Een ruimte waar efficiënt gewerkt kan worden en waar voldaan wordt aan de hoogste eisen van ergonomie en hygiëne.

De keuken is daarnaast ook het visitekaartje van uw restaurant of bedrijf. In ons advies en ontwerp zijn stijl, uitstraling en detaillering belangrijke aandachtspunten.

De beste routing
Wij adviseren u in het ontwerp over de beste routing in uw keuken. Daarmee proberen we tot een zo optimaal mogelijke gebruiksvriendelijke keuken te komen. Bijvoorbeeld: in een restaurantkeuken ligt de nadruk op korte looplijnen en een goed contact tussen de diverse partis, de verschillende afdelingen in de keuken.

Leskeuken
Voor een leskeuken in een school gelden uiteraard andere eisen dan voor een restaurant of een bedrijfsrestaurant. Bij een leskeuken is het gezichtsveld van de docent van groot belang en daarnaast is ook de routing een beginpunt voor een succesvolle carrière in de keuken.

Iedere situatie stelt andere eisen en vraagt om een ander plan en een ander ontwerp.

Tot slot krijgt u met overzichtstekeningen en een 3 D impressie een prima ruimtelijk beeld van hoe uw keuken er uit gaat zien en hoe deze het meest praktisch kan worden ingericht.

Onze adviseurs zijn uw contactpersoon voor het werk van onze ontwerpafdeling.

Wilt u weten wat Schoondergang voor uw situatie kan betekenen? Klik dan op de button Contact.